А Я На Морі (новий сезон)

2016-07-04 10:26:00
А Я На Морі (новий сезон)
Ще у 2007-му році в ефіри вийшла пісня групи Mad Heads А Я На Морі, яка стала однією з найвідоміших композицій команди. І тепер ми знову можемо послухати цю композицію, але вже в іншому звучанні. При цьому лідер команди Вадим Красноокий наполягає, що це не ремікс, не рімейк, а саме "новий сезон", оскільки група Mad Heads починає свій черговий етап у музичній історії.

«Мабуть це принципово третій сезон групи Мед Хедз. Перший наш сезон був сезоном рокабіллі. Потім був Мед Хедз XL з духовою секцією. А те, що відбувається зараз – це початок чогось принципово нового. Це третій сезон команди, але чим це закінчиться – я навіть сам поки що не знаю».

Іншими словами, група якраз перебуває у стадії експериментів зі своїм майбутнім звучанням і саме пісня А Я На Морі і є першим результатом таких студійних проб. Чому саме з неї хлопці вирішили почати свій новий сезон – Вадим пояснив так:

«Для того, щоб це одразу показово представити – просто можна було запропонувати нову пісню. Але зрозуміліше і наочніше буде взяти один з наших гітів і якось заграти його зовсім інакше».