Танцюй

2016-09-06 11:33:00
Танцюй
Антитіла мають великі плани на осінь. Десь у листопаді група випускатиме максі-синґл з кількома новими піснями, а взимку команда Тараса Тополі вже запланувала собі чергове турне. Починається реалізація цього плану з презентації свіжої пісні Антитіл – Танцюй, яка і стає першим синґлом цього проекту.

Як розповів нам сам Тарас, ця композиція дуже урбаністична і спершу в тексті йшлося конкретно про Київ, але пізніше колектив від цієї ідеї відмовився.

«Від самого початку в приспіві були слова «clap clap робить рідний Київ». Потім ми зрозуміли, що не потрібно робити присвяти місту, бо ми любимо всю країну. І трошки переробили приспів, в якому з фраза танцюй на бетоні» і це може стосуватися будь-якого мегаполісу нашої держави».

Але все ж таки остаточно позбутися Києва у пісні Танцюй Антитілам не вдалося і столиця залишилася в композиції музичним семплом.

«Автор слів – Ігор Шамо – а семпл, який там пристуній – це з гімну Києва «Києве мій». Все-таки ця присвята нашій столиці залишилася і його викинути ми вже не захотіли. Залишили так як є».