Fortepiano

2017-12-26 14:08:00
Fortepiano
Рівно рік минув відтоді, як Христина Соловій презентувала пісню Хто Як Не Ти. Відтепер ця пауза перервана новим треку, що називається Fortepiano. І причину тривалого затишшя з новим матеріалом Христина пояснила так:

«Була така довга пауза, тому що я ретельно намагадлася знайти своє звучання. Я вважаю, що альбом «Жива вода» - прекрасний, але й це не зовсім моя робота. Це робота моїх наставників».

Презентацією пісні Fortepiano Христина якраз привідкриє таємницю над свої новим саундом і над тим, як звучатиме її наступний альбом. Щоправда давалося це звучання непросто.

«Пісня перетерпіла напевно найбільше редакцій і насправді вже навіть один варіант її був записаний, але я не змогла його прийняти. Навіть аргументи моїх старших коллег ніяк на мене не впливали і мені доводилося влаштовувати декілька разів істерику, щоб мене почули».

Врешті Христину Соловій почули. Отож Fortepiano – це перший синґл майбутнього альбому співачки, який вона планує випустити навесні. Назва його ще не визначена, але відомо, що там буде 12 пісень: дві народні і 10 авторських.