Сонечко Шкварить

2018-06-26 14:13:00
Сонечко Шкварить
Побічний проект Сашка Положинського, група Був’є, уже записала свій другий альбом. Зараз у студії хлопці завершують його зведення і готуються презентувати новинку восени. А поки що готовим є перший синґл, який хлопці і презентують 28 червня. Називається він Сонечко Шкварить і оскільки це дуже літня пісня, то саме її і вирішили випустити першим синґлом релізу.

Написав цю літню пісню Сашко Положинський ще взимку. Він пригадує, що був зимовий ранок і сонце за вікном так яскраво світило та навіть припікало, що Сашко почав ходити по кімнаті і мугикати приспів майбутньої пісні. Куплети він дописав вже пізніше, але за настроєм трек чимось нагадує композицію Тартака 15-річної давності Наше Літо. І хоча сам Сашко підтверджу певну схожість, все ж радить не порівнювати обидві роботи, бо акценти в них дуже різні.

Отож Сонечко Шкварить увійде в майбутній альбом Був’є, для якого у групи поки що нема назви. Перший їхній реліз називався 12 пісень, якими Був'є сповіщає про своє існування. Групі б хотілося продовжити цю традицію і новий запис назвати в такому ж дусі, тобто «12 пісень, якими Був’є…». А от що саме ними провіщатиме чи повідомлятиме Був’є музиканти ще не вирішили. Тому якщо у вас є ідеї, як назвати цей диск, то надсилайте їх Сашку Положинському у соцмережі. І можливо пісня Сонечко Шкварить допоможе вашій фантазії.