Бісики

2019-06-11 11:13:00
Бісики
Олександр Положинський і його музичний напараник Роман Сорока, які разом становлять групу Був’є, видали недавно новий альбом цього проекту. Назва в альбому традиційно довга і звивиста і звучить так: «12 пісень, якими Був'є не хоче нікому нічого доводити». Натомість назва нового  синґлу з цього альбому дуже коротка – Бісики. І за словами Положинського це ті бісики, які з очей.

«Є такий вислів «пускати бісики». І українські жінки і українські дівчата роблять це дуже вправно. У них прекрасні очі і цими очима вони розбивають чоловічі серця. Це жартівлива пісня і вона ніби оберіг від оцих небезпечних жіночих бісиків».

Олександр Положинський традиційно для Був’є займався текстом пісні, а от музику і аранжування для Бісиків робив Роман Сорока. І був момент, коли робота над аранжуванням застрягла на одному моменті, бо Роман не знав, чим ліпше продовжити.

«Врешті-решт він наспівав оце «ла-ла-ла». Мені воно спочатку не дуже сподобалося, бо в мене було інше бачення. Але з часом я вслухався і з часом воно мені зайшло».