Вічно Молоді

2019-11-12 15:15:00
Вічно Молоді
Група TaRuta все далі відходить від образу фольк-рокерів і все ближче підбирається до звання просто рокерів, які виконують не переробки народних пісень, а власні композиції. Ще одним кроком в цьому напрямку стала пісня Вічно Молоді, яка має серйозну передісторію. 

Текст цієї пісні TaRuta знайшла на ФБ-сторінці свого друга Руслана Горового. Лідер команди Євген Їжак взяв дозвіл на переспів і почав працювати над майбутньою композицією. А Руслан вирішив продовжити тему пісні і завдяки їй започаткував цілий музичний проект «Так працює Пам’ять», який присвячений 15-річному хлопцеві Данилові Дідіку, який загинув у 15-му році від вибуху бомби під час мирної ходи у Харкові. 

Зараз цей проект набирається м’язів, але лідер Тарути, Євген Їжак з гордістю згадує, що ініціатор проекту Роман вирішив створити його саме під впливом їхнього треку

«Він мені похвалився, що після нашої розмови він мав розмову з гуртами Без Обмежень, Брати Гадюкіни, Друга Ріка і всі вони теж захотіли долучитися до цього музичного проекту».