Я Можу Все

2019-11-19 15:58:00
Я Можу Все
22 листопада Pianoboy Дмитро Шуров видає свій вже четвертий студійний альбом, який отримав назву Хісторі. Складатиметься він з 10 пісень і відкриватиме цей перелік композиція Я Можу Все. За словами самого Піанобоя ця пісня давалася йому, напевно, найскладніше з усіх написаних, але водночас це і дуже особлива композиція

«Ця пісня , мабуть, одночасно найбільш епічна та інтимна одночасно. З одного боку це дуже масштабний трек, в якому є і оркестри, і хори, і живі роялі. А з іншого боку це жива емоція того, що ти набагато більше можеш зробити з допомогою коханої людини».

Саме з таким настроєм Піанобой і приступив до написання композиції ще у 2017 році. Впродовж двох років він усіляко її переробляв, аж поки для отримання специфічного концертного звучання не запросив до запису свій фан-клуб, який теж заспівав у композиції Я Можу Все. 

«В приспіві я вимкнув свій вокал і в результаті і він там хоч і є, але тихенько. А приспів і саме цю фразу «крила» співають фани. І це додало саме того, чого я хотів».

Таким чином пісня вийшла дуже специфічною і сам автор називає її лейтмотивом усього майбутнього альбому.