Танцюєш

2021-07-23 10:52:00
Танцюєш
На початку цього року група Kozak System уже попрацювала з Ілля Letay, віддавши йому реміксувати свій трек Закохані Злодії. Але ця співпраця отримала продовження і тепер ми мємо вже не ремікс, а повноцінну пісню, яку артисти записали разом і якою козаки проголошують початок свого наступного альбому. Називається трек Танцюєш.

ПіснюТанцюєш Kozak System написали ще для свого попереднього альбому, але вона групі зовсім не сподобалася і її забракували. Аж поки комусь із козаків не спала така думка:

«Комусь прийшла в голову ідея, а дайдамо Іллі, щоб він зробив ремікс і своє бачення. Ілля зробив і нам дуже сподобалося. Мало того, він сам від себе змінив мелодію вокалу. Ми її зробили, записали і зараз вона нам дуже подобається, бо вийшла рівно такою, як треба», - розповідає Іван Леньо.

Тобто в результаті з реміксу пісня перетворилася на повноцінний трек, і як розповідає сам Ілля Letay, в початковому варіанті його переробки було забагато власної стилістики і замало від Kozak System. Тому на етапі запису все це довелося балансувати і результатом всі задоволені.